GEBRUIKS HONDEN GROEP DIJKZICHT

Plezierig trainen met je hond

Instructeurs / Pakwerkers

Marcel Hendriks:

Instructeur en Pakwerker. 


Marcel begon met de hondensport toen hij ongeveer 23 jaar was bij de Kringgroep Raalte e.o., waar hij tevens is opgeleid tot pakwerker. Deze kringgroep was een VDH vereniging waar alleen Duitse herders getraind werden. Met zijn honden, allen reuen, deed Marcel mee aan wedstrijden en demonstraties en behaalde met meerdere honden UV, VH1,VH2 en VH3. Toen hij na vele jaren zijn laatste sporthond (Champ) heeft moeten laten inslapen en zijn kinderen nog klein waren is hij een tijd gestopt met de hondensport. Maar natuurlijk begon het na een aantal jaren weer te kriebelen en heeft hij de draad weer opgepakt bij Alpha in Zwolle, weer met een Duitse Herder. Later is hij samen met deze herder, Assi, overgestapt naar GHG Dijkzicht. Assi was een wolfsgrauwe teef en behaalde samen met Marcel IPO I, II en III. Toen Assi in 2016 een versleten schouder en een gezwel bleek te hebben moest  Marcel haar helaas in laten slapen en heeft hij de training voortgezet met Tyson een Mechelse herder. De reu was 7 maanden oud toenhij bij Marcel kwam. Tyson is een kleine, snelle hond met zeer hoge driften. Hij heeft inmiddels VZH gehaald en bijna klaar voor UV en IPO I. 

Marcel zelf is ook een zeer fanatiek lid, pakwerker en instructeur, voor de duvel niet bang, heeft een praktische mentaliteit en is oplossings gericht. Daarnaast is hij net als zovelen bij ons voorzien van een gezonde dosis humor. We hopen nog vele jaren te mogen leren van Marcel's kennis. 

Jan Slagter:

Pakwerker


  • pakwerker_jan
    pakwerker_jan
  • 170428123604_zenna_3
    170428123604_zenna_3

Sinds een aantal jaren traint Jan met zijn beide Bouviers Monza en Aysén bij GHG Dijkzicht. Tijdens de trainingen werd Jan zo enthousiast  over het pakwerk dat hij besloot de opleiding tot pakwerker te gaan volgen. Jan haalde zijn diploma Pakwerker C in 2015 en is sindsdien 1 van onze trouwe pakwerkers.

Jan is er altijd,  met weer en wind is hij op alle trainingen aanwezig. Zijn Passie voor honden en de hondensport, zijn inzet en zijn positieve karakter maken ook Jan een echte aanwinst voor onze vereniging.